المقادير :
خبز لبناني
قشطة التاج
جبنة شيدر
مايونيز
زيتون اسود حلقات
بقدونس مفروم
شطة رونديسا الخضرا
الطريقه :
اخلطي قشطه وجبنة شيدربنفس الكمية واضيفي شوية مايونيز والشطة والبقدونس و الزيتون
افصلي الرضفتين حق الرغيف واحشي واحدة منهم ولفيها بشكل اسطواني
بعد ماتخلصي الكمية اللي عندك رصيها في الصينية وامسحيها بطبقة قشطة رقيقة
دخلي الصينية الفرن مرتفع الحرارة و خليها بس 5 دقايق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Lilyan